EIDALUN ABSOLUTIIVI "JUMI"

Syntymäaika: 29.08.2019
Rekisterinumero: FI46056/19
Väri: Riistanvärinen
Isä: Liekkas Barfe
Emä: Eidalun Instruktiivi
Kasvattaja & toinen omistaja: Anu Ylimaa 

Jumi liittyi meidän perheeseen syksyllä 2019. Hassun nimensä Jumi sai viisiviikkoisena jäätyään kalterimalliseen koiraporttiin kiinni. Kaikkien ihmetykseksi pentu ei paljon tilannetta hätkähtänyt, olisi vaan halunnut kokeilla pääseekö siitä kuitenkin läpi vaikka oli kiilautunut kiinni kuin Nalle Puh Kanin kotikolon ovelle.

Jumi on reipas ja kaikkeen mielellään osallistuva pentu. Nyt jo pikkupentuna se vaikuttaa aiempia lappalaisiani laumaviettisemmältä, mutta ihan yhtä rämäpäiseltä. Hurjapäiset leikit ovat saaneet aikaan jo yhden eläinlääkärivisiitin kun maitokulmuri katkesi ja jäljelle jäänyt juuri piti poistaa kirurgisesti. Muut kolme kulmahammasta lähtivät normaaliin tapaan joitakin viikkoja myöhemmin.

Jumin kanssa opetellaan nyt muutama vuosi harrastuskoiran elämää, mutta mahdollisesti 2023 olisi tarkoitus aloittaa ensimmäinen Illakko-kennelin pentuprojekti.

Ensimmäiseksi harrastukseksi Jumille valikoitui lammaspaimennus ja se aloitettiin 5 kk iässä. Jumi on paimentajana lampaita kauniisti kohteleva ja pennuksi todella laumanlukutaitoinen. Lisäksi höntsäillään rallytokon ja tokon alkeita.

Terveys:

Saksipurenta, vasemmalla alhaalla P1-tupla.

Luustokuvataan kun ikää on tarpeeksi.

Pompen-tauti, DM ja PCRD-PRA polveutumisen perusteella terve.

 

Address

Jyväskylä

Contact

Follow

©2020 by Illakko kennel. Valokuvat © PM Lehikoinen ja Salla Suikkanen. Created with Wix.com